sneeboer_tuingereedschap2_1

Sneeboer

Sneeboer Zevenbladvork 4 tanden, essenhout

Sneeboer Handharkje 5 tanden, essenhout

Sneeboer Handcultivator 3 tanden, essenhout

Sneeboer Handrooivorkje 3 tanden, essenhout

Sneeboer Penwortelschopje V-model, essenhout

Sneeboer Onkruidschopje, essenhout

Sneeboer Verplantschopje, essenhout

Sneeboer Verplantschopje halfrond, essenhout

Het robuuste Sneeboer verplantschopje, half ronde versie, heeft scherpe randen en een scherpe punt. Hiermee snijdt hij door wortels en glijdt gemakkelijk de grond in.

Sneeboer Onkruidsteker, essenhout

Sneeboer Wiedvork 2 tanden, essenhout

Sneeboer Handwieder 4cm, essenhout

Door het scherpe blad van de Sneeboer handwieder verwijdert u onkruid zonder problemen. Met de zorgvuldig gefabriceerde nek, het scherpe blad en essenhouten heft kunt u nu op plekken wieden waar onkruid zich veilig waande. Met zijn totale lengte van 34 cm is de handwieder gemakkelijk op te bergen. Essenhouten heft.

Sneeboer Schrepel 12cm, lang linkshandig,essenhout

Het kenmerk van Sneeboer is de synergie tussen nieuw en oud. De ambachtslieden bij Sneeboer zijn constant op zoek naar nieuwe uitdagingen, streven ernaar om nieuwe innovatieve gereedschappen te ontwikkelen, verbeteringen door te voeren op gereedschappen die hun waarde door de jaren heen bewezen hebben en vergeten gereedschappen te laten herleven.

Bekwame ambachtslieden gebruiken traditionele technieken om nieuwe ideeën te realiseren en nieuwe markten en moderne productiemethoden worden continu onderzocht en geëvalueerd. De vierde generatie van de Sneeboer dynastie wordt klaargestoomd om de Sneeboer synergie van traditie en innovatie voort te zetten met daarbij altijd het motto van de oprichter Arie Sneeboer in het achterhoofd:

’Ik weet hoe het beter kan’.

Net als de bekende uitspraak:

’’Wie ooit een Sneeboer in zijn handen heeft  gehad wil nooit meer iets anders.’’